Bestyrelse / advisory board

Med 35 års erfaring med kommunikation og mere end ti år med udarbejdelse af kommunikationsstrategier, business-udvikling, coaching og ledelse er jeg godt klædt på til som bestyrelsesmedlem eller medlem af advisory boards at bidrage til strategisk udvikling af virksomheder.

En kommunikationsstrategi er essentiel for enhver virksomheds overordnede tænkning og strategi. Stadig flere virksomhedsbestyrelser erkender derfor i dag behovet for at have kommunikationskompetencer repræsenteret blandt bestyrelsesmedlemmerne og dermed også på dét parameter at sikre en fortsat værdiskabelse i virksomheden.

Jeg glæder mig til at øse af min mangeårige, praktiske erfaring ved i bestyrelser og advisory boards at løfte virksomhedsledere ud af hverdagens operationelle drift og op i helikopterens langsigtede strategiske tænkning. En livsnødvendig øvelse for en virksomheds fremtidige udvikling og vækst.

Min erfaring med strategi og kommunikation har jeg suppleret med kurser i bestyrelsesarbejde hos blandt andre Bestyrelsesinstituttet.
Jeg er i dag medlem af Board Members Club i BoardInnovators.